Online training maken

ONLINE LEREN

Laat uw online training maken door de specialist in e-learning. FLO helpt scholen en bedrijven sinds 2013 met het ontwikkelen van digitale leermodules en een persoonlijke online leeromgeving op een learning management system (LMS). Laat uw e-learning ontwikkelen door de expert in digital en didactiek.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Een online training maken vereist gespecialiseerde kennis

Een online training maken voor uw studenten of cursisten vereist gespecialiseerde kennis. Gelukkig hebben onze medewerkers die in overvloed. Als bedrijf beschikken wij over de nodige ervaring en kennis om uw e-learning modules en omgeving te ontwikkelen. Wij bieden e-learning in allerlei varianten aan: van volledig digitaal tot blended learning en e-books. Om een online training te maken, werken we nauw samen met een expert vanuit uw onderneming. Zo stellen we een gepast programma op dat rekening houdt met uw wensen, doelstellingen en doelgroep.

E-learning in een dynamische leeromgeving

Een online training voor uw school of bedrijf maken wij in ons innovatieve learning management system. Dit LMS is een flexibele en dynamische omgeving. Door gebruik te maken van uw huisstijl, komen uw cursisten hier terecht in een vertrouwde omgeving. Bovendien baseren we ons op het ‘plug and play’ principe, zodat u met weinig instructie aan de slag kunt in de digitale leeromgeving.

Bespreek uw online training met onze experts

Bent u benieuwd wat voor een e-learning omgeving en modules we voor uw bedrijf kunnen ontwikkelen? Neem dan een kijkje in ons portfolio met enkel voorbeelden van onze tevreden klanten. Wilt u een online training laten maken door FLO? Neem dan contact met ons op voor een eerste gesprek om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een demo van uw digitale omgeving in het LMS. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.