E-learning bedrijven

ONLINE LEREN

E-learning komt steeds vaker voor in bedrijven. Wilt u ook digitaal leren introduceren in uw bedrijf? Reken dan op het advies en de expertise van FLO, de specialist in e-learningoplossingen voor scholen en bedrijven sinds 2013. Wij bouwen de beste digitale leeromgeving, bijvoorbeeld voor poortinstructies, voor uw bedrijf.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

De toepassingen van e-learning in bedrijven

Schoolstudenten hebben baat bij e-learning, maar dit biedt ook werknemers in bedrijven vele voordelen. FLO ontwikkelt digitale leeroplossingen op maat voor uw bedrijf. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld een poortinstructie in de vorm van een video, gevolgd door een grondige test voor uw onderneming. Wilt u uw werknemers leren over compliance? Wilt u dat uw personeel zich bijschoolt? Dat kan met behulp van e-learning voor bedrijven!

De voordelen van e-learning voor bedrijven

Door werknemers aan e-learning te laten doen, bespaart u veel geld. In plaats van hen op cursus of congres te sturen, hoeven uw personeelsleden nu enkel toegang te vragen tot een cursus op hun computer. FLO ontwikkelt de gewenste cursus voor u op een LMS, learning management system. Dit gebeurt op uw eigen LMS of op een subdomein op het LMS van FLO. Elke e-learning module voor bedrijven wordt ontwikkeld in de gewenste huisstijl. Zo volgen uw werknemers hun opleiding in een vertrouwde en dynamische omgeving.

Combineer e-learning met uw handboek

Bekijk onze portfolio en krijg alvast een idee van hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met e-learning. Heeft u nog vragen of wilt u meteen uw digitale leeromgeving laten ontwikkelen? Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.