Poortinstructie

ONLINE LEREN

Wilt u als bedrijf uw werknemers en bezoekers inlichten over de geldende regels en veiligheidsnormen via een poortinstructie? Schakel dan FLO in, de specialist in het maken van e-learningmateriaal. Ideaal als u een heldere poortinstructie in uw huisstijl wilt ontwikkelen.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

E-learning in de vorm van een poortinstructie video

Een poortinstructie is een uiterst eenvoudige, maar duidelijke manier om uw werknemers en bezoekers te informeren over de regels die gelden binnen uw bedrijf. Het wordt veelal gebruikt door bedrijven waarbij een VCA-certificaat verplicht is om het bedrijventerrein te mogen betreden. Hier wordt door middel van een video met tekst en uitleg getest of de werknemer voldoende op de hoogte is van veiligheidsmaatregelen. Bij FLO zijn we gespecialiseerd in het maken van dergelijk e-learningmateriaal.

Wij bouwen een vertrouwde leeromgeving in uw huisstijl

We werken samen met een vakexpert van uw bedrijf om een duidelijke en allesomvattende poortinstructie te maken. Heeft uw bedrijf nog geen learning management system (LMS)? Dan maken we de instructievideo in uw persoonlijk subdomein van onze LMS. Door de poortinstructie te maken in uw huisstijl, is deze bovendien herkenbaar en vertrouwd voor uw personeel.

Vraag uw demo aan

Laat uw poortinstructie en ander e-learningmateriaal ontwikkelen bij FLO. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek en wij gaan meteen aan de slag om een demo te maken van uw poortinstructie. Heeft u nog vragen? Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.