E-learning cursus

ONLINE LEREN

Kiest u voor een e-learning cursus voor uw studenten of personeel? Dan geniet u van vele voordelen. Ten eerste is het ontwikkelen van een digitale cursus in de meeste gevallen goedkoper dan het organiseren van een traditionele opleiding. Uw studenten hebben bovendien op elk moment en op elke plaats toegang tot de e-learning cursus. Een digitale leermodule is interactiever, wat leidt tot betere resultaten bij de leerlingen. Via blended learning, dat wil zeggen e-learning in combinatie met een andere leervorm, boekt u nog betere resultaten.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Een e-learning cursus in een vertrouwde omgeving

Wij ontwikkelen uw e-learning cursus in ons gespecialiseerde learning management system. Dit LMS is een flexibele en dynamische omgeving, die wordt opgebouwd volgens uw wensen en de behoeften van uw opleidingsprogramma. Het is interactief en bovendien ontworpen in uw huisstijl zodat uw cursisten in een vertrouwde omgeving terechtkomen. Het LMS registreert de activiteiten en de testresultaten van de cursist. Zo geeft u hen grondige feedback en stuurt u hen gericht bij. Wij ontwikkelen ook digitale toetsen in het LMS zodat u ziet hoe goed de cursus werd begrepen. Neem een kijkje naar enkele voorbeelden van een e-learning cursus ontwikkeld door FLO in onze portfolio.

De voordelen van een online cursus voor uw onderneming

Het ontwikkelen van een e-learning cursus bij FLO is een echte samenwerking. Onze medewerkers adviseren hoe u over welke leermodules geschikt zijn te ontwikkelen als een digitale cursus en welke niet. Bovendien werken we samen met een deskundige vanuit uw bedrijf of school om te zorgen dat de e-cursus naadloos aansluit op uw doelstelling en leerprogramma. Neem contact met ons op voor een eerste gesprek omtrent voor het ontwikkelen van uw digitale opleiding. Bel 010 – 264 30 35.