Online lesmateriaal

ONLINE LEREN

Ontwikkel uw online lesmateriaal met behulp van een specialist in e-learning. FLO helpt klanten sinds 2013 met het ontwikkelen van online modules en digitale leeromgevingen in een learning management system. Onze medewerkers beschikken over heel wat didactische en digitale kennis om u te adviseren in het ontwikkelen van de beste onlinecursussen.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Online lesmateriaal dat aansluit bij uw leerprogramma

Om het beste online lesmateriaal te ontwikkelen voor uw school of onderneming, werken we nauw samen met een expert in het desbetreffende vakgebied. Bij FLO geloven we dat digitaal lesmateriaal een extra tool is die studenten en cursisten helpt. Onze medewerkers adviseren u daarom over wanneer het geschikt is om online lesmateriaal te ontwikkelen en wanneer u het beste kiest voor een andere leermethode.

Digitaal lesmateriaal in vele vormen

Online lesmateriaal komt in vele vormen voor. Zo kunt ervoor volledig kiezen voor e-learning en enkel digitaal lesmateriaal te laten ontwikkelen. Als u echter een bestaand handboek of naslagwerk heeft, kunt u dit combineren met e-learning. Dit wordt ook wel blended of hybrid learning genoemd. Een andere optie is om een digitaal handboek te laten maken in de vorm van een e-book. Onze medewerkers verrijken dit verder met animaties en video’s om de leerstof te verduidelijken en illustreren.

Wij ontwikkelen uw digitale leermodule

Als u kiest om online lesmateriaal te laten ontwikkelen, bouwen we hiervoor een digitale leeromgeving in uw huisstijl. We ontwikkelen deze interactieve omgeving in een dynamisch en flexibel learning management system, oftewel LMS. Beschikt u over een eigen LMS? Dan plaatsen we het online lesmateriaal hierin. Zo niet, dan geven we u een subdomein in ons LMS. In dit systeem krijgt u een duidelijk overzicht van de activiteiten van uw studenten en kunt u hun kennis toetsen. Bekijk enkele voorbeelden in onze portfolio of neem meteen contact op om uw eigen online lesmateriaal te laten ontwikkelen door FLO. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.