Digitaal lesmateriaal

ONLINE LEREN

Ontwikkel het digitaal lesmateriaal voor uw studenten of werknemers met behulp van een expert op het gebied van digitale leermiddelen en online leeromgevingen. FLO helpt scholen en bedrijven al sinds 2013 met het ontwikkelen van hun e-learningmateriaal zoals onlinecursussen.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Waarom digitaal lesmateriaal laten ontwikkelen?

Digitaal lesmateriaal en digitale leermiddelen hebben als voordeel dat ze niet tijd- en plaatsgebonden zijn. Uw studenten hebben hierdoor altijd toegang tot de cursus. Bovendien is een onlinecursus veel interactiever en afgestemd op de persoonlijke doelstellingen van de student. Om de beste resultaten te bereiken, combineert u de digitale leermiddelen met traditionele leermethodes. U hoeft dus niet exclusief te kiezen voor e-learning en digitaal lesmateriaal.

Een dynamische omgeving voor uw lesmateriaal

Met behulp van een vakexpert vanuit uw bedrijf of school gaan wij aan de slag om een digitale leeromgeving te ontwikkelen voor uw cursus. Zo bent u verzekerd dat het digitaal lesmateriaal aansluit bij de behoeftes van uw cursisten en doelstellingen. We ontwikkelen dit in ons dynamische learning management system, of LMS, in uw huisstijl. In dit systeem houdt u de activiteiten en de vooruitgang van uw studenten bij. Zo stuurt u cursisten beter bij en geeft u meer gerichte feedback. In het LMS worden ook digitale toetsen ontwikkeld, waarmee u test of uw studenten de leerstof hebben begrepen en onthouden.

Laat uw digitale leeromgeving ontwikkelen door de specialist

Benieuwd hoe uw digitaal lesmateriaal er kan uitzien? Neem dan een kijkje in de voorbeelden in ons portfolio. Heeft u interesse om uw digitale leermiddelen door ons te laten ontwikkelen? Neem contact met ons op voor een gesprek waarin wij uw wensen bespreken. Op basis daarvan ontwikkelen we een demo van uw digitale leeromgeving en andere leermiddelen. Heeft u nog vragen? . Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.