Zelf e-learning maken

ONLINE LEREN

Zelf een omgeving voor e-learning maken is niet eenvoudig. Schakel daarom een specialist in op het gebied van digitale leeromgevingen en e-learning. FLO helpt scholen en bedrijven sinds 2013 met het ontwikkelen van hun e-learningmateriaal.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Waarom zelf een e-learning omgeving maken als u kunt rekenen op FLO?

In vergelijking met traditionele leermethodes, biedt e-learning heel wat voordelen. Ten eerste leidt het tot betere resultaten bij uw cursisten. Dit is te danken aan de persoonlijke en interactieve aard van e-learning. Een e-learning omgeving laten maken is in vele gevallen goedkoper dan het organiseren van een traditionele opleiding. Bovendien is de digitale leeromgeving niet afhankelijk van een bepaalde plaats en is deze altijd bereikbaar voor uw studenten.

Geniet van een persoonlijk learning management system

Wij ontwikkelden een volwaardig platform waarop wij e-learning cursussen maken, zo hoeft u zelf geen dure e-learning omgeving te maken. Dit learning management system, LMS, is uiterst flexibel. Zo passen we het aan volgens uw huisstijl en persoonlijke voorkeur. U hoeft dus niet zelf een e-learning systeem maken. Het LMS biedt u en uw cursisten een persoonlijke en interactieve ervaring. Het systeem registreert bovendien de vooruitgang en activiteiten van uw studenten. Zo staat u hen als leerkracht of werkgever beter bij en geeft u betere feedback.

Vraag ons naar een demo van uw e-learning omgeving

Zelf een e-learning leeromgeving maken, daar begint u niet aan. Daarom schakelt u onze hulp in, maar hoe gaan wij te werk? Wij nodigen u eerst uit voor een gesprek. Daarin bespreken wij wat voor e-learning systeem u wilt dat wij maken. Op basis hiervan ontwikkelen we een demo en stellen een offerte op. Bent u daarmee tevreden? Dan beginnen wij met het bouwen van uw digitale leeromgeving in het LMS. Neem zeker ook een kijkje in ons portfolio met enkele voorbeelden van onze tevreden klanten. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.