EDUCATION ISN'T SOMETHING YOU CAN FINISH

Wie is FLO?

FLO (Flexible Learning Online) is ontstaan in 2013. Het zaadje om e-learning te ontwikkelen was een aantal jaar eerder geplant bij uitgeverij Ondile. In 2011 kreeg Ondile de opdracht om een online leerprogramma te ontwikkelen waarmee Duitse en Roemeense chauffeurs hun Engels konden bijspijkeren.

Ondile leverde al aan meer dan 15 ROC’s logistieke leermiddelen. Bij die ROC’s groeide de behoefte aan online ondersteuning. Ondile heeft een aantal jonge ondernemers de kans gegeven een e-learning bedrijf te starten door een opdracht voor het regulier onderwijs uit te zetten. FLO was een feit.

Met veel inspiratie is FLO begonnen met de ontwikkeling van een eigen LMS. In 3 jaar tijd is FLO uitgegroeid tot een volwaardig platform met meer dan 3.500 unieke gebruikers en een snel toenemend aantal opdrachtgevers. Bent u de volgende?

Team

Het team achter FLO is een jonge en dynamische groep waarbinnen ieder zijn eigen kwaliteiten maximaal benut. Bij FLO werken experts op het gebied van techniek, didactiek en vormgeving en animatie.

Klanten

Onze klantenkring is zeer divers. Wij geloven dat, door nauwe samenwerking met de klant, bijna ieder onderwerp kan worden vertaald naar een online leerprogramma.