Veiligheidstraining ontwikkelen

ONLINE LEREN

Laat de online veiligheidstraining van uw bedrijf ontwikkelen door de specialist in online leermateriaal: FLO. Wij ontwikkelen een heldere en mooie cursus in uw huisstijl in een dynamische leeromgeving.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Laat uw digitale veiligheidstraining ontwikkelen door de specialist

Online leermaterialen bieden vele voordelen. Ze zijn goedkoper, minder saai en helpen de cursist de inhoud beter te verwerken en onthouden. Bovendien is een digitale cursus of training onafhankelijk van plaats of tijd; het kan overal en altijd worden gevolgd. Laat daarom een digitale veiligheidstraining ontwikkelen door FLO. Wij ontwikkelen een persoonlijke lesomgeving in uw huisstijl waar uw personeel in een vertrouwde omgeving uw veiligheidstraining kan volgen.

Laat uw veiligheidstraining in een helder e-book ontwikkelen

Heeft uw bedrijf al een duidelijk handboek voor veiligheidstrainingen, maar wilt u het nu digitaal laten ontwikkelen? Dan maken wij een e-book van uw cursus in uw huisstijl en voegen we waar gewenst video’s en animatie toe. Door een dergelijk veiligheidstraining e-book te ontwikkelen, maakt u de cursus minder saai en helpt u personeelsleden de leerstof beter te onthouden.

Combineer e-learning met uw handboek

E-learning is een uitstekende toevoeging aan bestaande opleidingsmethodes. Daarom combineert u perfect uw traditionele veiligheidstraining met de digitale omgeving die u door ons laat ontwikkelen. Als u kiest voor deze hybrid learning, ontwikkelen wij een e-module die naadloos aansluit bij uw bestaande veiligheidstraining. Ongeacht welke leervorm u kiest, wij ontwikkelen voor u digitale toetsen om te controleren dat de training wordt begrepen en onthouden door uw werknemers. Neem vandaag nog contact op en vraag om een demo. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.