Compliance opleiding

ONLINE LEREN

Laat een digitale leeromgeving ontwikkelen voor de compliance opleiding van uw medewerkers en cursisten. Reken op FLO, een deskundige partner in het ontwikkelen van digitale cursussen en leeromgevingen sinds 2013.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Laat een digitale compliance opleiding ontwikkelen door FLO

Een compliance opleiding is een cruciale cursus voor al uw medewerkers waarin zij op de hoogte worden gebracht van de relevante regels die zij in acht moeten nemen op de werkvloer. Compliance is echter een ingewikkelde materie en eerlijk gezegd nogal saai. Laat daarom een digitale opleidingsmodule ontwikkelen door FLO. E-learning is op elk moment toegankelijk en vaak goedkoper dan een traditionele cursus. Wegens zijn interactieve aard, is een digitale opleidingsmodule bovendien effectiever.

Combineer de voordelen van digitaal en online leren

Als u een digitale compliance opleiding wilt laten ontwikkelen door FLO, plannen we eerst een gesprek in om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we een demo en stellen we een offerte op. Wanneer u deze aanvaardt, gaan wij aan de slag. We stellen de cursus op met behulp van een deskundige op gebied van compliance vanuit uw bedrijf. We ontwikkelen de opleiding in een learning management system, oftewel LMS. Heeft uw bedrijf geen eigen LMS, dan maken we de opleiding in uw persoonlijk subdomein van ons LMS. De compliance cursus wordt bovendien opgesteld in de huisstijl waar uw medewerkers vertrouwd mee zijn.

Wij ontwikkelen uw digitale leermodule

Maak de compliance opleiding van uw medewerkers eenvoudiger te begrijpen met een digitale cursus van FLO. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek en bekijk enkele voorbeelden van onze klanten in het portfolio. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.