Digitaal leren

ONLINE LEREN

Laat uw studenten of werknemers kennis maken met digitaal leren in een dynamische en persoonlijke leeromgeving ontwikkeld door FLO. Wij zijn al sinds 2013 de specialist in het ontwikkelen van e-learningoplossingen. Reken op onze hulp bij het bouwen van uw digitale leeromgeving.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Laat u overtuigen door de voordelen van digitaal leren

Overweegt u om digitaal leren aan te bieden aan uw studenten of werknemers? Laat u overtuigen door de vele voordelen van deze onderwijsmethode en zet de stap. Een digitale cursus heeft een grotere impact op de studenten dan een traditionele cursus. Digitaal leren is namelijk veel interactiever en persoonlijker, wat het leren bevordert. Door animatie en video te gebruiken, wordt de leerstof minder saai. E-learning, zoals het ook bekend staat, is bovendien niet plaatsgebonden zodat uw cursisten de opleiding overal kunnen volgen.

Wij zijn uw adviseur omtrent e-learning

FLO gelooft dat digitaal leren geen doel op zich is, maar slechts een extra hulpmiddel voor leerkrachten en studenten. Met onze kennis in didactiek adviseren we u over wanneer digitaal leren thuishoort in een leerprogramma en wanneer niet. We digitaliseren nooit zomaar een cursus omdat het kan. Onze medewerkers staan u ook bij in het integreren van digitaal leren in uw breder onderwijsprogramma.

Wij ontwikkelen uw digitale leermodule

Bent u benieuwd welke vormen digitaal leren allemaal kan aannemen? Bekijk dan enkele voorbeelden van bestaande klanten in onze portfolio. Lees hier hoe wij te werk gaan. Neem contact met ons op voor het ontwikkelen van een eigen digitale leeromgeving voor uw bedrijf of school. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.