Online leren

ONLINE LEREN

Online leren, ook wel bekend als e-learning, is een interactieve leervorm op de computer of op een mobiel toestel als een tablet. Studenten of personeel een cursus laten leren online biedt heel wat voordelen. Ten eerste is een digitale cursus onafhankelijk van een bepaalde plaats of tijd. Het kost bovendien beduidend minder dan een traditionele cursus en is effectiever. Bij online leren vindt er namelijk meer interactie plaats met de cursist, wat een goed begrip van de materie bevordert.

  • Specialist in e-learningmateriaal
  • Leeromgevingen in uw huisstijl
  • Gratis demo beschikbaar

Combineer online leren met een traditionele leervorm in hybrid learning

Heeft u al een papieren handboek en traditionele lesmomenten, maar wilt u dit combineren met online leren? Dat kan in de vorm van hybrid learning. Dit wordt ook wel blended learning genoemd. Op deze manier combineert u het geconcentreerde lezen van een papieren cursus met een interactieve en dynamische leerervaring van e-learning.

Hoe gaan wij te werk om online leren voor uw cursisten mogelijk te maken?

Wilt u online leren aanbieden aan uw werknemers of studenten? Plan dan een gesprek met de deskundige van FLO, waarin we uw wensen bespreken. Vervolgens maken we een demo en een offerte. Bent u tevreden over beide? Dan gaan we aan de slag met behulp van een vakdeskundige uit uw bedrijf voor het opstellen van de interactieve cursus. Onze inhouse experts ontwikkelen hoogwaardige animaties en video’s in uw huisstijl. Wanneer de digitale leeromgeving klaar is om te gebruiken, ontvangt u uitgebreide instructies. Ook nadien wordt u nog door ons begeleid.

Wij ontwikkelen uw online leeromgeving

Elke cursus voor online leren die wij ontwikkelen, wordt geplaatst in een veelzijdig learning management system, oftewel LMS. Hierin kunt u docenten uitnodigen en het overzicht bewaren van de vorderingen van de studenten. Neem contact met ons op voor het ontwikkelen van uw digitale omgeving voor online leren. Bel 010 – 264 30 35 of stuur een e-mail.