Go Mama!

Go Mama!

Vandaag start Stichting Lezen & Schrijven de campagne Go Mama! “Doel is meer vrouwen te activeren een stap richting de arbeidsmarkt te zetten. Dat is nodig, want in Nederland bestaat een groot verschil tussen mannen en vrouwen in economische zelfstandigheid. Dit verschil is groter dan in de ons omringende landen.”

De actie Go Mama! richt zich vooral op lager opgeleide vrouwen. Zij kunnen zelf online oefeningen doen op het gebied van werk & solliciteren, geld & rekenen, internet & computer. Wij van FLO vinden dit een geweldig initiatief!

Ook hoger opgeleide moeders zoeken toegang tot de arbeidsmarkt. Dat zijn er veel, want vrouwen die nu in de dertig zijn, zijn gemiddeld hoger opgeleid dan de mannen van hun generatie. Zij hebben vooral baat bij cursussen die hun kennis up-to-date brengen. Zo maken zij zich (opnieuw) aantrekkelijk voor werkgevers. Als werkgever kunt u het heft in eigen hand nemen door bekwame moeders in dienst te nemen. Na enkele korte en gerichte online trainingen passen zij tiptop in uw moderne bedrijf. FLO maakt dit soort e-learning voor bedrijven en opleiders. Altijd op maat en altijd gericht op resultaat.

Bent u ook geïnteresseerd in e-learning voor uw leerlingen of werknemers? Neem dan contact met ons op.