Doordacht digitaal

Doordacht digitaal

De Onderwijsraad heeft onlangs een advies gepresenteerd: Doordacht Digitaal. Onderwijs in het digitale tijdperk. Digitalisering van het onderwijs is hard nodig, maar dat moet wel op basis van doordachte keuzes gebeuren.

“Onderwijsinstellingen (…) zien zich vaak geconfronteerd met digitale lesmaterialen waar ze niet om gevraagd hebben en geen invloed op hebben kunnen uitoefenen. Het is tijd voor nieuwe vormen van samenwerking tussen het onderwijsveld, de uitgeverijen en distributeurs.”

Wij van FLO vertalen didactische vraagstukken naar concreet en effectief lesmateriaal. Dat doen we samen met onze klanten. Dat zijn uitgevers, scholen, commerciële opleidingscentra en bedrijven met een interne opleiding. Wij houden van actieve klanten! Want ieder project is een zoektocht die begint met een vraag: hoe brengen we deze kennis of vaardigheden over op de cursist? Door gezamenlijk te analyseren, overleggen en experimenteren, kunnen we die vraag transformeren in een concrete wens. Daarna staat niets ons doel in de weg: lesmateriaal maken dat aansluit op de aard van het onderwerp, de werkwijze van de docent en het niveau en de leerstijl van de cursist.

Wilt u ook doordacht digitaal? Neem contact op met FLO.